icon

Шатл Трансфери

Со комплетната палета на возила кои ги нудиме, Вип Такси ке ви обезбеди Шатл услуга која ќе ги задоволи вашите специфични потреби за организација на вашиот настан.

icon

ВИП Аеродром Трансфери

Вип Такси Вип Аеродромските трансфери се совршеното решение кога ви треба најсигурен, брз и безбеден трансфер за вашите ВИП личности.

icon

Корпоративни Состаноци

Избор на сигурна, безбедна и искусна компанија за групен или поединечен превоз ќе ви овозможи да се фокусирате на најважните детали поврзани со вашиот настан или состанок и може да ви гарантира дека ќе го намалите стресот на целиот организирачки тим.

icon

Странски Делегации

Вип Такси организира транспортни услуги за странските делегации кои го посетуваат градот Скопје.

icon

Трансфери за Настани

Нашиот тим ви стои на располагање 24/7 за да ги задоволи сите ваши динамички потреби за организација на вашиот настан. Палетата на возила на Вип Такси располага со луксузни автомобили и комбинја кои ќе ви овозможат брз и сигурен трансфер.

icon

Конференции

Сите возачи со Мерцедес автмобили од бизнис и луксузна класа ја имаат највисоката квалификација и големо искуство во работењето со странски амбасади во градот Скопје.

Добредојдовте

Нашата компанија "VIP-taxi" ви нуди превоз на патници во градот Скопје и околните земји со луксузна и бизнис класа на Мерцедес автомобили.
Исто така обезбедуваме превоз од и до други градови низ Европа како Атина, Белград, Софија, Солун, Тирана, Загреб, Љубљана и др.

* Аеродромски трансфери

* Изнајмување на автомобил со возач

* Шатл услуги

* VIP превоз на патници

+3
H: +20°
L: +
Skopje
Thursday, 19 April
See 7-Day Forecast
Fri Sat Sun Mon Tue Wed
           
+18° +20° +21° +23° +23° +24°
+ + + +10° + +