icon

Шатл Трансфери

Со комплетната палета на возила кои ги нудиме, Вип Такси ке ви обезбеди Шатл услуга која ќе ги задоволи вашите специфични потреби за организација на вашиот настан.

icon

ВИП Аеродром Трансфери

Вип Такси Вип Аеродромските трансфери се совршеното решение кога ви треба најсигурен, брз и безбеден трансфер за вашите ВИП личности.

icon

Корпоративни Состаноци

Избор на сигурна, безбедна и искусна компанија за групен или поединечен превоз ќе ви овозможи да се фокусирате на најважните детали поврзани со вашиот настан или состанок и може да ви гарантира дека ќе го намалите стресот на целиот организирачки тим.

icon

Странски Делегации

Вип Такси организира транспортни услуги за странските делегации кои го посетуваат градот Скопје.

icon

Трансфери за Настани

Нашиот тим ви стои на располагање 24/7 за да ги задоволи сите ваши динамички потреби за организација на вашиот настан. Палетата на возила на Вип Такси располага со луксузни автомобили и комбинја кои ќе ви овозможат брз и сигурен трансфер.

icon

Конференции

Сите возачи со Мерцедес автмобили од бизнис и луксузна класа ја имаат највисоката квалификација и големо искуство во работењето со странски амбасади во градот Скопје.

Ценовник

ROUTES CAR 4+1 VAN 8+1 BUS 20+1
Skopje, Panorama tour (short) 35€ 50€ 75€
Skopje, Panorama tour (Long) 50€ 75€ 100€
Skopje – Skopje airport 25€ 35€ 70€
Skopje – Ohrid, Macedonia 110€ 140€ 180€
Skopje – Thessaloniki, Greece 130€ 199€ 300€
Skopje – Athens, Greece 500€ 550€ 800€
Skopje – Sofia, Bulgaria 130€ 190€ 300€
Skopje – Belgrade, Serbia 270€ 330€ 500€
Skopje – Pristina, Kosovo 70€ 110€ 200€
Skopje – Tirana, Albania 230€ 260€ 500€
Skopje – Podgorica, Montenegro 290€ 360€ 595€
Thessaloniki, Greece – Pristina, Kosovo 220€ 280€ 550€

Курсна Листа

EUR 61.30 61.75
USD 41.80 43.40
CHF 3.835 3.920
GBP 76.80 78.90
AUD 33.80 34.40