icon

Шатл Трансфери

Со комплетната палета на возила кои ги нудиме, Вип Такси ке ви обезбеди Шатл услуга која ќе ги задоволи вашите специфични потреби за организација на вашиот настан.

icon

ВИП Аеродром Трансфери

Вип Такси Вип Аеродромските трансфери се совршеното решение кога ви треба најсигурен, брз и безбеден трансфер за вашите ВИП личности.

icon

Корпоративни Состаноци

Избор на сигурна, безбедна и искусна компанија за групен или поединечен превоз ќе ви овозможи да се фокусирате на најважните детали поврзани со вашиот настан или состанок и може да ви гарантира дека ќе го намалите стресот на целиот организирачки тим.

icon

Странски Делегации

Вип Такси организира транспортни услуги за странските делегации кои го посетуваат градот Скопје.

icon

Трансфери за Настани

Нашиот тим ви стои на располагање 24/7 за да ги задоволи сите ваши динамички потреби за организација на вашиот настан. Палетата на возила на Вип Такси располага со луксузни автомобили и комбинја кои ќе ви овозможат брз и сигурен трансфер.

icon

Конференции

Сите возачи со Мерцедес автмобили од бизнис и луксузна класа ја имаат највисоката квалификација и големо искуство во работењето со странски амбасади во градот Скопје.

ВИП Аеродром Трансфери

Вип Такси Вип Аеродромските трансфери се совршеното решение кога ви треба најсигурен, брз и безбеден трансфер за вашите ВИП личности. Вип Такси се експерти во обезбедување на транспорт на директори, членови на борд на директори, дипломатски и ВИП личности. Ако успехот на вашиот настан се состои во тоа да имате обезбеден успешен трансфер и вашите ВИП личности да бидат задоволни, Вип Такси е вашиот препорачлив партнер за автомобилски трансфер. Вршењето на трансфер до аеродром со Вип Такси ви гарантира дека вашите важни гости ќе го добијат вниманието и услугата што ја очекуваат. Постојат многу други превозници што обезбедуваат трансфер до аеродром, но ако ви е потребна 100% сигурност, највисоки стандарди на услуга, тогаш вашиот избор е Вип Такси.

Шатл Трансфери

Со комплетната палета на возила кои ги нудиме, Вип Такси ке ви обезбеди Шатл услуга која ќе ги задоволи вашите специфични потреби за организација на вашиот настан. Организираме превоз од и до сите поблиски градови како Атина, Белград, Софија, Скопје, Охрид, Тирана, Битола, Загреб, Софија, Солун, Љубљана и др. Без разлика дали ви е потребно само превоз на еден патни или ви е потребна поголема бројка на возила, Вип Такси ќе ви обезбеди професионално организиран, економичен и навремен превоз. Сите Вип Такси возачи се професионални и учтиви и секогаш се грижат за безбедноста и удобноста на патниците. Ако барате безбедност и сигурност, Вип Такси би требало да биде вашиот прв повик!

Корпоративни состаноци и Евенти

Корпоративните состаночи знаат секогаш да бидат стресни за персоналот кои ги планираат. Дури и најмала логистичка грешка може лошо да се одрази на вашата компанија и персоналот кој организира да трпи последици. Едноставно речено логистиката е МНОГУ значајна за организација на успешен настан и кариерите на персоналот. Избор на сигурна, безбедна и искусна компанија за групен или поединечен превоз ќе ви овозможи да се фокусирате на најважните детали поврзани со вашиот настан или состанок и може да ви гарантира дека ќе го намалите стресот на целиот организирачки тим. Нашиот тим ви стои на располагање 24/7 за да ги задоволи сите ваши динамички потреби за организација на вашиот настан. Палетата на возила на Вип Такси располага со луксузни автомобили и комбинја кои ќе ви овозможат брз и сигурен трансфер.

Странски делегации и Конференции

Вип Такси организира транспортни услуги за странските делегации кои го посетуваат градот Скопје. Секој автомобил кој ви го нудиме на располагање има комплетен сет (клима уред, кожни седишта, навигација, електричен пакет). Сите возачи со Мерцедес автмобили од бизнис и луксузна класа ја имаат највисоката квалификација и големо искуство во работењето со странски амбасади во градот Скопје.

Нашата Флота